Ebbe a folyadékba áztasd a húst sütés előtt: istenien omlós és puha lesz a végeredmény
A spanyol nőknek van egy jól bevált konyhai praktikájuk, amit te is könnyedén beépíthetsz a konyhai rutinodba, és amelynek segítségével a sült hús elképesztően omlós, belül szaftos, kívül pedig ropogós lesz.
Mindenki kedvenc lakomája
A tökéletesen omlós, belül szaftos, kívül ropogósra sült hús minden háziasszony álma, de a valóságban nem mindig sikerül elérni ezt az arany középutat. Sokan tapasztalták már, hogy a hús sütés után száraz, rágós vagy egyszerűen ízetlen lesz, hiába volt friss és jó minőségű az alapanyag. A sütés előtti előkészítés kulcsfontosságú: nem csupán a fűszerezésen vagy a pácolási időn múlik a végeredmény, hanem azon is, milyen eljárással kezeljük a húst még a serpenyő vagy a sütő előtt. A világ különböző tájain a nők évszázadok óta különféle trükköket alkalmaznak, hogy a hús lágy és ízletes legyen, és ezek közül néhány meglepően egyszerű, mégis, szinte forradalmi hatású. Az egyik ilyen titkos módszert most a spanyol konyhából leshetjük el, ahol a hagyományos ízek és a praktikusság kéz a kézben járnak.