Friss! Berki üzent Pamela életveszélyes fenyegetésével kapcsolatban

Mint azt a TWN.hu ma megírta, újabb bírósági eljárás várhat Berki Krisztiánra, gyermekének anyja, Hódi Pamela azt állítja, feljelenti őt.

A Bors szúrta ki, Berki és a Viszkis könyvében az alábbi kijelentések is papírra kerültek.

Mikor haza jöttem Ázsiából, és közöltem Pamelával, hogy vége, kértem tőle, hogy próbáljuk az egész szakítást diplomatikusan intézni. Hozzátettem azt is, hogy lett egy új barátom, akivel, ha nem megy zökkenőmentesen a dolog, megmutatjuk neki, hova lesz elásva…” - olvasható a kötetben.

Hódi Pamelát a Bors kérdezte meg, hallott-e már a döbbenetes sorokról, az édesanya természetesen képben volt. A lapnak el is mondta őszinte véleményét, és azt, mit tesz ezek után.

"Nem olvastam a könyvet, és nem is fogom megvenni, mert egyiknek sem teszek 3 forintot sem a zsebébe! De számomra ez az írás egyértelműen gyilkossági szándékot rejt. De miért is lennék én elásva? Mit is ártottam én Berki Krisztiánnak? Nagyon sok pénzt tettem a zsebébe, vezettem a háztartást, nem beszélve a gyermeknevelésről. A bunkó stílusán is tompítottam. De elhagytam, mert végre boldog szeretnék lenni, és szeretném ha tisztelnének az emberek" - mondta hirtelen felindulásból Pamela.

"Életemben nem voltam ilyen erős. Ha kell, én odamegyek erre a helyszínre és én is elkezdek ásni. Nem fogom hagyni magam. És természetesen a jogi lépéseket is meg fogom tenni, mert ez gyilkosságra utaló magatartás Krisztián részéről, amit nem tűrök. Sem a hazugságokat!" - mondta ezek után a lapnak már picit lehiggadva.

Berki Krisztián és Ambrus Attila a múlt héten mutatta be a Rosszfiúk Ázsiában című kötetét, a jelek szerint alaposan felkorbácsolták vele a kedélyeket, ami a bulvárvilágot illeti. Lehet, hogy ez a történet a bíróságon ér véget? 

Kattint Berki meglepő nyilatkozatáért