Hogyan lehet jó illatúvá tenni a szennyest?

Nincs is jobb a tiszta szennyes friss illatánál, de ha a szennyesednek inkább rossz, mint friss illata van, lehet, hogy itt az ideje, hogy összekeverd a dolgokat. Rengeteg módja van annak, hogy újra napsütéses és szivárványos illatú legyen.

Akár mosóparfümökre van szüksége a szennyesének, akár egyszerűen csak bűzlik valami, megvan a lépés, amivel megmentheti ruháit.

Szagtalanítás szódabikarbónával

A szódabikarbóna nagyszerű módja a szennyes szagtalanításának. A szódabikarbónát használhatod mosószer helyettesítésére vagy erősítőként. A szódabikarbóna lehetővé teszi, hogy kevesebb mosószert használj, és hatékonyabbá teszi a mosást.

A por nátrium-bikarbonátból készül, amely egy olyan, a természetben előforduló anyag, amely a pH-szint kiegyensúlyozásával semlegesíti a szagokat. Ez a leghasznosabb a savas szagok, például a füst, az izzadság és a hányás eltávolításában. A szódabikarbóna felszívja az olajokat is, amelyek szagokat okozhatnak. Az olajok eltávolításához hagyja a szódabikarbónát egy napig a ruhákon vagy az ágyneműn, mielőtt kimosná. Néha nem szükséges immidiatel menni és vásárolni mosóparfümök. Próbálja ki a szódabikarbónát, és nézze meg, hogy működik-e.

Tisztítsa meg a mosógépet

Lehet, hogy a szagprobléma nem a szennyesével, hanem a mosógépével van. Könnyű elfelejteni a tisztítását, amíg a mosókonyhádból nem árad bűz, és akár hiszed, akár nem, a mosógép a baktériumok táptalaja.

A mosógépben penész és penész alakulhat ki, és mire észrevennéd, már eluralkodott rajta - és lehet, hogy nem is a gép látható részein növekszik. A mosószer, a lágyítószer és a mosott ruhák rostjai is felhalmozódhatnak a gépben, és hozzájárulhatnak a kellemetlen szagok kialakulásához.

Használjon illatfokozókat

A mosási illatfokozók rocksztárok abban, hogy a ruháid és az ágyneműd csodálatos illatúvá váljon. A boosterek gyöngyökből vagy kristályokból készülnek, amelyek a mosógépben feloldódnak a ruháidban. Az illat még sokáig megmarad a mosás után is.

Az illaterősítőket, mint például a mosóparfümök, közvetlenül a mosódobba adagolja a mosás előtt. Adhat hozzá egy kis mennyiséget vagy egy teljes kupakot, attól függően, hogy milyen erős illatot szeretne.

24 óra