Kizuhant az ablakon, az életéért küzd a 31 éves testépítő

A testépítők közt egy igazi paradicsommadarának számít, most mindenki érte imádkozik.

Sajtóhírek szerint Calum von Moger az életéért küzd. A népszerű testépítő kiugrott, vagy kiesett az ablakon. Az Instagramján mmilliók követik őt, most mindnyájan érte imádkoznak. A baleset során a férfinak megsérült a gerince, súlyos, vágott sérüléseket szenvedett és azóta is mesterséges kómában tartják.

Testépítő társa, Nick Trigili azt állítja, hogy a férfi kábítószer hatása alatt állt, amikor a baleset történt. A YouTube-on a következőket írta: "Calum nehéz időszakon ment keresztül. Remélem, hogy ez a mélypont számára, és újra sínre kerül majd az élete."

Arról is pletykálnak: a 31 éves férfit állítólag kirúgták ausztráliai otthonából. Az Instagramon nemrég ezt írta: "Bevallom, sok mindent elrontottam. De nem érdekel, hogy a múltam negatív gondolatain rágódjak. Engem csak az érdekel, hogy tanuljak a hibáimból és jobb emberré váljak."

Az ausztrál férfi több Mr Universe címet is nyert, a legtöbben a "Generation Iron 2" című dokumentumfilm főszereplőjeként ismerték meg. Ő Alakította Arnold Schwarzeneggert a Bigger című filmben, így sokan "Schwarzenegger 2.0"-nak nevezik azóta is.

Címlapfotó: Instagram/calumvonmoger

24 óra