Botrány! Ez a "szétbombázott" tornacipő a nyár trendje? - Kiakadtak a netezők az árán!

Első ránézésre: mintha egy vizihulla lábáról vették volna le. Hihetetlen áron árulják a divatmárka "Párizs" kollekcióját. Nőknek, férfiaknak is.

Híres a provokatív kampányairól és a bizarr termékeiről a Balenciaga divatház, úgy tűnik, az egyik új kollekciójuk is ebben a szellemben születhetett meg. A "Paris Sneaker" azaz "párizsi tornacipő" néven forgalomba hozott tornacipőik úgy néznek ki, mintha egy szeméttelepl domba alól kerültek volna elő. Az ötlet bevált, a közösségi oldalakon mindenki ezekkel a csukákkal foglalkozik.  

A kampányképek azonban megtévesztőek - nem kicsit.

Akik kíváncsiságból megkeresik a kollekció termékeit, már azt látják, hogy a forgalomba hozott darabok nem is annyira csúnyák, mint a kampányfotón. Értsd: nincsennek annyire leamortizálva. Ráadásul mindenki eldöntheti saját maga, mennyire viseltes tornacipőt venne újonnan. Az árat ez nem befolyásolja. Apropó ár..., na arról majd a végén!



Fotó: Balenciaga

Az Instagramon máris áll a bál a cipők miatt, ellepték a kommentek és képek a hírfolyamot. "Úgy néz ki, mintha nekem is Balenciaga cipőm lenne otthon" - írta az egyik kommentelő, mire egy másik: "Most már csak szórakoznak, nem?". A Twitteren hasonló a helyzet. És a kollekcióból állítólag csak 100 darabot adnak ki. Máris mondjuk, mennyiért!

Fotó: Balenciaga

Nos, aki nem szeretne a tornacipője tönketételével bajlódni az egyelőre még beszerezhet egy pár rongyos luxuscipőt. Az ára 1450 euró, azaz közel 520 ezer forint.

Címlapfotó: Balenciaga
 

24 óra