6 milliárd forintos órával lepte meg magát karácsonyra Floyd Mayweather! - Fotó

Profi bokszolóként 50 győzelem és 0 vereség áll a neve mellett, nem csoda, hogy visszavonulása után is ömlik hozzá a pénz. És kicsit sem szégyelli.

2017. augusztus 26-án lépett ötvenedszer szorítóba, addig nem talált legyőzőre. Az ellenfele ráadásul egy igazi nagyágyú, egy bizonyos Conor McGregor volt. Még ma is szédítő belegondolni, mekkora meccsről volt szó, de Floyd Mayweather sikerrel vette az akadályt, megnyerte élete meccsét. Ezt követően vonult vissza úgy, hogy sosem kapott ki, gyakorlatilag bevonult a történelemkönyvekbe. Azóta pedig csak annyit tesz, amit karrierje alatt szinte mindvégig:

Mesés vagyonával kérkedik a neten! Most épp a karácsonyi ajándékával!

via GIPHY

Vaskos dollárkötegek, több kilós aranyláncok, luxusautók, magánrepülő és egyedi ruhák, cipők, kiegészítők - Floyd Mayweather közösségi oldalának legfőbb tartalmai. Pláne, amióta a 44 éves világsztár szögre akasztotta a bokszkesztyűket. Mindezek ellenére már karrierje során is dollármilliókért szállt ringbe egy-egy meccsén, és azóta is hasonló módon ömlik hozzá a pénz a különböző szponzori szerződéseknek köszönhetően.

Ennek az eredménye most a karácsonyi ajándéka is: egy 6 milliárdos aprósággal lepte meg magát!

Aligha létezik drágább ajándék magadnak, mint Mayweather-é!
  • Floyd Mayweather
  • Floyd Mayweather
  • Floyd Mayweather
  • Floyd Mayweather
  • Floyd Mayweather

Címlapfotó: Instagram/floydmayweather

24 óra