Ruha nélkül ünnepli a születésnapját Christina Aguilera - Fotók

Nem mindennapi fotókkal ünnepli a 41. születésnapját Christina Aguilera. Csak egy fekete bőrkesztyű takarja, ahol épp szükséges.

Boldog születésnapot, Xtina! 

Ahhoz már kétség nem fér, a 41 éves énekesnő, Christina Aguilera imádja a testét és imádja meg is mutatni azt. Most sincs ez másképp, amikor az élete egy újabb fejezetéhez érkezett és idén már a 41. születésnapját töltötte be. Az énekesnő a pikáns fotózásának végeredményét a közösségi oldalán osztotta meg: "XTINA XLI" - írta a fotóalbuma alá. Kiegészítőként ezúttal nem visel mást, mint egy fekete napszemüveget és könyökig érő bőrkesztyűt.

Méretes műszempilla és a kebleire omló platinaszőke haj.

via GIPHY

Már 19 évvel ezelőtt, a 2002-ben egjelent "Stripped" című albumának borítóján is félmeztelenül mutatta meg magát. Új albumát pedig spanyol nyelven tervezi kiadni. "Ez olyasmi, amit már nagyon sok éve meg akartam tenni. Egy nagyszerű csapat áll mögöttem, akik nagyon támogatnak. Régóta foglalkozom zenével, de nincs is jobb, mint latin zenészekkel és művészekkel együtt dolgozni. A pozitív energia, amit terjesztenek, a szeretet és a szenvedély, amit sugároznak, egyszerűen mámorító" - mondta Aguilera a People magazinnak adott interjújában.

De kit érdekel a szakma, ha ilyen szülinapi képek kerültek most elő róla???

Levetkőzött a szülinapján, közzé is tette a képeket!
  • Christina Aguilera
  • Christina Aguilera
  • Christina Aguilera
  • Christina Aguilera

Címlapfotó: Instagram/xtina

24 óra