Új hajszínével Billie Eilish más ember lett - Felismernéd? - FOTÓK

A nagy átalakulás

2021 a nagy átalakulás éve Billie Eilish életében: előbb szőke hajra váltott, majd szexi női ruhákat kezdett el hordani és most itt az újabb fejezet. Már nem szőke! 

Billie Eilish üstökösként tűnt fel a popzene egén, 19 évesen pedig már most átírt néhány rekordot, ami a zene történelmét illeti. A sikereihez nagyban hozzájárulhatott az is, hogy nem csak a dalaival, a megjelenésében is igyekezett kilógni a Hollywood-i csillogásból: bő és színes felsők, nadrágok, bakancsok, extrém körmök és zöld haj. Kortársai millióinak lett példaképe így. 

Napokon belül a 20-at tölti, és a jelek szerint folytatja a nagy átalakulását - már a hajszíne is új.

Az énekesnő először a jellegzetes megjelenésének intett búcsút - a méregzöld hajzuhatag és túlméretezett ruhák a kukában végezték. Billie előbb csak szű nadrágokban, majd felsőben jelent meg, aztán jött az atombomba, a platinaszőke hosszú haj. Ezt követően derült ki, igent mondott a Vogue megkeresésére, és nem csak gyönyörű kosztümökben, valóságos dívaként pózolt, csipke fehérneműben is megmutatta magát. Persze, az új albumának megjelenésekor minden efféle csinnadratta sokat segített, de a jelek szerint csak részben lehetett marketingfogás az egész.

Billie most ugyanis váratlanul új hajszínnel jelent meg a rajongói előtt!

Újabb drasztikus változás - Billie Eilish már nem az, akit megismertünk!
  • Billie Eilish
  • Billie Eilish barna
  • Billie Eilish szőkén
  • Billie Eilish a Vogue címlapján
  • Billie rövid hajjal

Címlapfotó: Instagram/billieeilish

24 óra