KETTŐS GYILKOSSÁG SZEGEDEN: ez a fiatal doktor lehet a tettes - körözik! FOTÓ

Két holttestet találtak a rendőrök egy szegedi lakásban vasárnap este, hétfő reggelre kiderült, ki lehet a gyilkosság feltételezett elkövetője.

A rendőrség vasárnap esti rövid közleménye szerint "a nőre és a férfira 2021. június 20-án az esti órákban találtak rá egy belvárosi lakásban. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság több emberen elkövetett emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen."

Hétfő hajnalban aztán már a feltételezett elkövetőt is megnevezték a zsaruk, és egy képet is közzétettek a férfiról!

"Elfogatóparancsot bocsátott ki a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya dr. Vitális Dániel Attila ellen. A 28 éves férfi megalapozottan gyanúsítható több emberen elkövetett emberölés bűntettével." - írják a friss közleményükben, amelyből az is kiderül, a férfi a gyilkosságokat követően elmenekült. "A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi az MCE-141-es forgalmi rendszámú, szürke, tetőablakos Mercedes C200-as típusú személyautóval hagyta el a várost."

Fotó: Police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, haladéktalanul tegyen bejelentést a 112-es segélyhívó számon! A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán is.

Fontos, hogy ne próbálják meg feltartóztatni, értesítsék a rendőrséget!

Címlapfotó: Police.hu

24 óra