FOTÓK: Nagy bejelentés - Ariana Grande-éknak gratulál mindenki!

Tavaly kezdtek el randizni, az év végén aztán mindenki megdöbbent, amikor kiderült, Ariana Grande-t eljegyezték. És itt az újabb hír. 

Rengeteg trauma érte az elmúlt években, ő pedig az alkoholba menekült - árulta el egy interjúban néhány hónapja Ariana Grande. Az énekesnő számára a 2017-es manchesteri koncert volt az utolsó csapás, 22-en haltak meg a fellépésén történt terrortámadásban. Több mint két éve pedig elvesztette exbarátját, Mac Millert, amiért sokan őt hibáztatták. Ezt követően szakított szerelmével, Pete Davidson-nal és az alkoholba menekült. „Annyira részeg és annyira szomorú voltam, hogy nem emlékszem, hogyan kezdődött az az időszak és hogyan végződött, de arra sem, hogy hogyan lett 10 új dalom” – nyilatkozta az énekesnő a Vogue-nak másfél évvel ezelőtt.

Az új szerelem váratlanul érkezett, az eljegyzés meg pláne. És a jelek szerint nem fékeznek...

via GIPHY

Pokolból a mennybe! Tavaly nyáron a fiatal énekesnő Hollywood szívében vett magának egy villát 4 milliárdért, de olyat, amilyenhez foghatót mi még nem igen láttunk. Majd sorra jöttek a hírek és pletykák, egy sármos fiatalember rabolta el a szívét. Olyannyira, hogy a pár egyre több közös képet osztott meg magáról, majd az év végén jött a nagy bejelentés, Ariana Grande menyasszony lett. Azóta már majdnem el is felejtettük őket, de most hetekig ismét ők lesznek címlapon:

Ariana Grande-t egy titkos esküvőn vette el szerelme - a helyszínről képek is érkeztek!

Ez a férfi Ariana Grande szerelme - titkos esküvőjük helyszínéről jöttek képek!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra