KÉK LAGÚNA: 60 éves lett Richard, Emmeline súlyos balesetet szenvedett! - Fotók

Felismered még őket?

A Kék lagúnának köszönhetően világhírűek lettek, s nem csak Brooke Shields, a partnerét alakító Christopher Atkins egész életét megváltoztatta az a mozi. Egyikőjük ünnepel, a másiknak újra kell tanulnia járni.

A kék lagúna című filmet négy és fél millió dollárból forgatták, 1980-ban mutatták be a mozik, és talán senki sem hitte, hogy ekkora siker lesz. Márpedig a film közel 60 millió dollárt hozott eddig az alkotóknak, a szereplőknek pedig egy csapásra világhírnevet. Magyarországon feliratos változatban már 1981-ben levetítették, a szinkronosra 1987-ig kellett várni.

via GIPHY

Brooke Shields alig múlt tizennégy, amikor kamerák elé állt, tinédzserek milliói szerettek belé. A világ legelbűvölőbb tinédzsere lett, az évtized arca, és kislányok tízmilliói játszottak a róla megmintázott babákkal. Christopher Atkins 19 éves volt, neki is az első filmszerepe volt a Kék lagúna, akkor Golden Globe-ra is jelölték érte. Az amerikai származású színész azóta is folyamatosan forgat, egy fiú és egy lány büszke édesapja.

Brooke Shields a napokban súlyos balesetet szenvedett, Christopher pedig 60 éves lett! Rájuk ismersz még?

Egyikük ünnepel, másikuk ágyhoz kötve - Íme a Kék lagúna sztárjai ma!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra