Döbbenet! Boldogan pancsol Naya Rivera családja és exe a Piru-tóban. Kiderült, miért - Fotók

Napok óta lázban tratja a világot a Glee népszerű sztárjának eltűnése, most megdöbbentő képek érkeztek a Piru-tó partjáról. Megjelentek ott Naya Rivera szerettei.

Szerdán a kisfiával ment úszni a Piru-tavon, amihez egy csónakot is béreltek: Naya RIvera azóta nem került elő, négyéves kisfiát órákkal később a csónakban találták meg, aludt. A Glee sztárját azóta is nagy erőkkel keresik, helikoptereket, mentőcsónakokat, búvárokat és keresőkutyákat is bevetettek, eddig hiába. A hatóság mindenesetre már napokkal ezelőtt kijelentette, feltehetően halott, az is lehet, sosem kerül elő a holtteste.

via GIPHY

A színésznő kisfia a hatóságoknak elárulta, édesanyján nem volt mentőmellény, rajta azonban igen. "Anya elment úszni. Azt mondta, mindjárt jön. De nem jött…" - emlékezett a történtekre Josey. Most újabb képek érkeztek a Piru-tó partjáról, ahol Naya családja és exe bukkant fel. Ők is kihajóztak, hátha a színésznő nyomára bukkantak, majd váratlan dolgokat is megörökítettek a paparazzik. A rokonok és az ex ruhástul mentek be a vízbe, ahol vadul játszadozni kezdtek, miközben szüntelenül mosolyogtak.

Természetesen van magyarázat a tettükre, persze, ezt követően ők is megtörtek!

Ez történt szerdán a Piru-tavon - megszólalt Naya kisfia!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra