Így nézett ki Jennifer Aniston a plasztikai műtétjei előtt - Fotók

Szinte hihetetlen, már 51 éves a világ egyik élő szexszimbóluma, aki sokat változott az elmúlt évtizedekben. Talán túl sokat is.

Édesapja egy görög származású színész, gyerekkorában költöztek New York-ba, Jennifer Aniston pedig alig 21 évesen, 1990-ben állhatott először kamera elé. A Hogyan töltöttem a nyarat című sorozatban mutathatta először meg magát, majd újabb kisebb szerepek követték ezt. Négy évig kellett várni a nagy áttörésre, Jennifer 1994-ben a Jóbarátok castingjára esett be. Monica szerepére jelentkezett, de hamar kiderült, Rachel karaktere fekszik neki a legjobban. Világsztár lett, nők példaképe, férfiak álma. Még a Guiness Rekordok könyvébe is bekerült, az utolsó két évadban ugyanis egy millió dollár volt a gázsija - epizódonként.

via GIPHY

Jennifer magánélete azonban legalább annyira izgalmasan alakult, mint a karrierje. Miután 2000-ben Brad Pitt lett a férje, nem telt el nap, hogy ne jelent volna meg róluk cikk a sajtóban. A szakításuk után pláne. A sok forgatás, a magánéleti válságok és a kor az ő testén is nyomott hagyott. Nem csoda, hogy ő is plasztikai sebészeket keresett fel.

Jennifer fiatalkori képeit azonban nem sikerült eltűntetni! Egy orvos is megszólalt!

Íme Aniston képei és az orvos részletes véleménye!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra