Dua Lipa, Ronaldo, Ava Max - világsztárokkal gáláztak Király Viktorék! - Fotók

Vasárnap este Sevillában tartották az MTV EMA díjátadó gálát. Király Viktor díjat kapott és világsztárokkal ünnepelhetett.

Taylor Swift és Billie Eilish két-két díjat is bezsebelt vasárnap este Sevillában, az első alkalommal kiosztott MTV Rock Icon díjat pedig az Oasis frontembere, Liam Gallagher kapta meg. Szintén két elismeréssel a zsebében térhetett haza a koreai K-pop banda, a BTS is - ők a legjobb élő produkció és legnagyobb rajongói tábor díjat gyűjtötték be. A díjazottak közül fellépett Halsey és Ava Max is, a nap legnagyobb vesztese pedig Ariana Grande, aki 7 jelöléséből egyet sem váltott díjra.

De akadt még valaki, aki nem hiába érkezett Sevillába: Király Viktor!

A sevillai FIBES konferencia és kiállítási központban rendezett díjátadón fellépett a Green Day és korunk egyik legnagyobb csillaga, Dua Lipa is. És sokak meglepetésére megjelent rajta Cristiano Ronaldo és szerelme, Georgina Rodriguez is. Talán ezért is marad örökké emékezetes ez a nap Király Viktornak és szerelmének, ők ugyanis nem csak meghívottak voltak a gálára, az énekes a rajongók szavazatai alapján megkapta a legjobb magyarnak járó díjat!

Íme Király Viktorék és a világsztárok a vörös szőnyegen!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra