Örökre kitiltották a fesztiválról a népszerű zenészt, mert ezt a dalt játszotta

Ezt a dalt talán nem kellett volna lejátszani.

Örökre kitiltották a fesztiválról a népszerű zenészt, mert ezt a dalt játszotta

Kitiltás

Kevés dj mondhatja el magáról, hogy pályafutása során egy dal miatt nem léphet fel többé egy adott fesztiválon. Persze van, hogy a közönség nem fogadja kitörő örömmel a feldobott trekket, de olyan nemigen fordult még elő, hogy egy egyszerű dal miatt soha többé ne léphesse át valaki a fesztivál kapuját. Márpedig mindez most megtörtént.

 

Rossz dalt tett fel

Az elmúlt napokban tartották Romániában a Szamos partján lévő Electric Castle bonchidai fesztivált, melyen a világhírű észt dj és rapper Tommy Cash is színpadra lépett. A zenész kétségtelenül szereti a merész újításokat és az extrém meglepetéseket, ezért a buli közepén lekeverte a rappet, és a román bulikon elképesztően népszerű manelé, azaz elektro-mulatós műfaj egyik jeles képviselőjének, Adrian Minune-nak dalát dobta be a közönségnek- számolt be a contextus.hu. Talán nem kellett volna.

A fesztivál szervezői ugyanis másnap egy Facebook posztban köszönték meg a rappernek, hogy utoljára fellépett náluk, és adtak hivatalos tájékoztatást arról, hogy többé nem kell jönnie az Electric Castle fesztiválra.

Következő oldal

Admira