Kínos videók a neten: J-Lo így förmedt Ben Affleck-re a Grammy-gálán

Hogy milyen lehet J-Lo és Ben házassága? Egy a netre került videó sokat elárul a rajongók szerint. Szintén a Grammy-n készült - tényleg megdöbbentő.

J.Lo egy lélegzetelállító, kék anyagból készült, mélyen dekoltált ruhában adta át a Grammy-díjat Harry Styles-nak. Ennyit vállalt magára nyilvánosan az énekesnő ezen az estén, igyekezett észrevétlenül élvezni az eseményeket. Ez az álma azonban nem valósult meg. Mivel Ben Affleck egész este úgy viselkedett, mint aki nyitott szemmel alszik, feleségénél is hamar betelt a pohár, így J-Lo úgy döntött, szóvá teszi ezt a férjének. Sőt, egyenesen ráparancsol, szedje össze magát. Nos, az eseményt pechjükre egy kamera is rögzítette - felrobbantja a híroldalakat! A brit DailyMail szerint az énekesnő kemény szavakkal teremtette le kedvesét: 

"Állj, nézz barátságosabban, nézz motiváltan" - így J-Lo, majd rájönnek, hogy kamerák szegeződnek rájuk. 

J-Lo egy apró, ám kínos mosollyal igyekezne menekülni a kínos helyzetből, Ben továbbra is olyan, mint egy cserépkályha egy kétszáz éves palóc házban. A kommentelők sütkéreznek a felvétel alatt. "Jennifer Garner otthon ül, popcornt eszik és magában gondolkodik... "Na, kislány, most már ő a te problémád"" - utalnak Ben Affleck exére. 

Címlapfotó: Twitter/liz_churchill8

24 óra