Kiteregette volt férje szennyesét Vasvári Vivi - Fecsó most visszavágott! - Fotók

Nagy vihart kavart Vasvári Vivi hétvégi bejegyzése, volt férje most egy terjedelmes válasszal állt elő.

A Feleségek Luxuskivitelben című műsorból híressé lett Vasvári Vivien a múlt hétvégén több terjedelmes bejegyzést is közzétett, amelyben élete kudarcairól és mélypontjairól vallott a rajongóinak. Ezekben beszélt először kendőzetlenül azokról a dolgokról is, amelyek a szakításához és válásához vezethettek tavaly. A házasságuk után nagy reményekkel vágtak a közös életük építésébe, szó szerint is, majd a legrosszabb pillanatban derült ki, volt párja állítólag megcsalja őt. Sokadjára.

"Megint nem hittem el! Egészen addig, míg nem volt bizonyíték! ELKÜLDTÉK a videót róla. TELJES ÖSSZEOMLÁS! 

Megmondtam költözzön... ő annyit nem mondott, hogy SAJNÁLOM! Rájöttem engem ő nem érdemel meg semennyire sem! Egy olyan nőt, aki egy jó családanya, aki a végsőkig kűzdött a családjáért és érte, aki felépítette magát, független voltam, mindent magamnak vettem, mostam-főztem-takarítottam, a kémia köztünk nagyon jó volt, szereltem, kertészkedtem és mindent megcsináltam amit csak lehetett! MINDENT! Ő is sokat tett le az asztalra, mert szép lakást bérelt, volt babysitter miközben én és ő is dolgoztunk, elmentünk nyaralni évente kétszer, volt mit ennünk, de nem minden a PÉNZ! " - kezdte bejegyzésében, majd hozzátette: egy hónapra mentek külön, ő 42 kilóra fogyott.

Adott még egy esélyt maguknak, de képtelen volt folytatni - le kellett zárniuk! A volt férje, Fecsó most reagált Vivi szavaira! Kendőzetlenül, őszintén leírta, ő hogy látja...

Kattints Fecsó válaszáért!

24 óra