Kiteregette volt férje szennyesét Vasvári Vivi - Fecsó most visszavágott! - Fotók

Fecsó ma, egy terjedelmes bejegyzésben írta le, ő hogy látja a történteket.

"Sokan kérdezhetitek, hogy miért most teszem? !
Mert eddig Én tiszteletben tartottam Vivivel tett közös megegyezésünket, hogy a vallásunk okait nem tárjuk a nagy nyilvánosság elé! Most is csak azért teszem, hogy ha már így kikerült, meghallgassatok a másik oldalt is. Bár nem értem, mit akart ezzel, a mostani helyzetben az embereket pont nem az álkínlódása fogja meghatni. Kivéve persze a gondosan kiválogatott kommentelőit.. A mostani kirohanása is jó példa arra, hogy egyszerűen nem bírja konfliktus nélkül. Élete a folytonos feszültség keltés. Ebben éltünk több éven keresztül.

Most lehet, hogy mindenki a véget látja, hogy FECSO megcsalta VIVIT! De ehhez a ponthoz be kell, hogy valljuk kellett a másik fél is. Minden hűtlenséghez vezető úthoz két fél kel. Ez mondtam neki is, ok-okozat.. Vivit tényleg egy szerethető jó anyának tartom. De egyik pillanatról a másikra úgy megváltozik, hogy egy hisztis, parancsolgató tűzokádó sárkány lesz belőle. Mai napig nem tudom, hogy ezt mi váltja ki belőle. De talán ezzel ő maga sincs tisztába.

Vivit felkaroltam, Vivit mindenben támogattam, Vivit mindenben segítettem, és tiszteltem, ahogy egy férjtől elvárható. Ellenben tőle sokszor ezt a támogatást nem éreztem irányomba. Folyton csak problémája volt. Elismerem és gratulálok egyébként Vivi sikereihez, de ne felejtsük el, hogy ez a sárkány hosszú ideig az én hátamon repült. Igen, megcsaltalak Vivi, nem vagyok rá büszke! Bocsánat érte ismételten. Nyílván ez nem ment fel, de én ezt csak egy "orrfújásnak" tartottam, null érzelemmel.

Nem vagyok rá büszke, de ilyen vagyok, nyílván nekem is sok hibám van. Sokáig szerettelek, tiszteltelek akkor hűséges is voltam, de az a nagyon rossz parancsolgatós, alpári stílusod, ami sajnos sokszor előjött, kiábrándított. Kívánom, hogy boldog legyél az új "szerencséssel", mert az édes-mosolygós kisfiúnk Edward érdeke is, hogy kigyensúlyozott családban nőljön fel." - írta a Facebook-on Fecsó.

Címlapfotó: Instagram/vasvarivivien-FacebookSzegediFerenc

24 óra