Sokkolta az orvosokat, amikor meglátták ezt az újszülött kisfiút - Fotók

Egy baba születése mindig nagy meglepetés a szülők számára, hiszen a szülőszobánlátják őt meg először a szüleik. Ez a kisfiú nem csak a szüleit, a kórház teljes személyzetét meglepte.

Fiú, vagy lány? Milyen színű a haja? Kire hasonlít majd? Magas lesz, karcsú, vagy pufi? Egyáltalán, megvan vajon az összes lábujja? - a leendő szülők fejében ilyen és ehhez hasonló kérdések kavarognak hosszú hónapokon át, míg meg nem születik a gyermekük. Jordan Bloss-Wilson és párja azonban egy percig nem gondolta volna, hogy akad majd olyen kérdés, amit egyszer sem tettek fel a babával kapcsolatban. Hát persze, hogy nem, hiszen senkinek nem jutna az eszébe, hogy a pici ilyen különleges, mégis ijesztő lesz majd.

A fiatal anyuka tavaly hozta világra a kisfiát. Dawson már első ránézésre különleges volt, s tudta ezt az anyuka is. Pláne, hogy a kórház orvosai és személyzete gyakorlatilag a csodájára járt. Ugyanis korábban ők sem láttak még ilyet. Természetesen azóta az anyuka már alapos kutatómunkát végzett az ügyben, és at állítja, 2000-ből egy születés ilyen. Bár nehéz ezt elhinni. A Tik-Tok-ján közzétett videója sem erről árulkodik - ugyanis máris több mint 20 millióan látták.

De kíváncsiak vagyunk: Te mit gondolsz? Láttál már ilyet, hallottál már ilyenről?

KÉPEKEN A CSODA: a kis Dawson így jött a világra!
  • fogak baba szülés
  • fogak baba szülés
  • fogak baba szülés
  • fogak baba szülés

Címlapfotó: Instagram/jordanbloss_-TikTok/jordanbloss_

24 óra