Szörnyethalt Viktória: a barátjával versenyző 23 éves Márk tarolta le - Fotók

Börtönbe küldené az ügyészég azt a 23 éves férfit, aki egy 47 éves családanya autójába csapódott bele. Viktória a helyszínen szörnyethalt.

Vádat emelt az ügyészség azzal a 23 éves férfival szemben, aki 2021 karácsonyán csapodott bele egy másik autóba a Soroksári úton. B. Márk a balesetet azzal magyarázta, hogy az autója megcsúszott a nedves aszfalton, és irányíthatatlanná vált. Az ügyészség friss közleménye szerint a férfi "kopott gumikkal, valamint eltúlzott mértékű gyorsítással hajtott be a Soroksári út egyik kereszteződésébe, amelynek során megcsúszott, és egy a szemközti sávban szabályosan közlekedő gépkocsinak ütközött".

A vádirat szerint: a vádlott 2021. december 24-én, dél körül, a IX. kerületben, a Soroksári úton közlekedett gépkocsival annak ellenére, hogy az autó több szempontból is alkalmatlan volt a közlekedésben való részvételre. "A gépkocsira felszerelt hátsó gumiköpeny nagymértékben kopott volt, ezen kívül a gumiabroncsok nem az évszaknak megfelelőek, valamint nem a gyártó által elfogadott méretűek voltak. A gépkocsi elektromos rendszere emellett már a baleset előtt aktív hibát jelzett, egyebek mellett a jármű kormányozhatóságát is érintően" - írja az ügyészség.

Az is kiderült, mennyivel száguldott Márk, mielőtt a baleset bekövetkezett és mit mondott a rendőröknek!

Drámai képek: esélye sem volt Viktóriának, Márk a luxusautójával tarolta le
  • Gázolás Soroksári út Márk baleset
  • Gázolás Soroksári út Márk baleset
  • Gázolás Soroksári út Márk baleset
  • Gázolás Soroksári út Márk baleset
  • Gázolás Soroksári út Márk baleset

Címlapfotó: Police.hu

24 óra