Babaváró bulit tartott a pár, ami ott kiderült, azt a szülők sem hitték el - Videó

Márciusban állt a feje tetejére egy család élete, egy 138 éves átok szakadt meg.

Madarat lehetett volna fogatni a házaspárral, amikor tavaly kiderült, babát várnak. Carolyn és férje, Andrew Clark azért is volt rendkívül boldog, mert alig egy évvel korábban már elvesztették egy magzatukat. "Amikor megtudtuk, hogy terhes vagyok, őszintén szólva akkor még nem érdekelt minket, hogy fiunk vagy lányunk lesz. Csak hálásak voltunk, hogymegfogant, és csak azért imádkoztunk, hogy egészséges legyen a várandósság és egészséges legyen a baba is" - mondta a nő a Good Morning America híre szerint.

Ellentétben a legtöbb családdal arról nagyon kevés szó esett náluk, hogy vajon mi lesz a baba neme, ugyanis - nem tévedés - 1885 óta nem született lány a családban. Így az apa is meg volt győzpdve arról, egy újabb kisfiú érkezik hozzájuk. Így szinte már csak megszokásból szervezték meg szeptemberben a babaváró bulit, ahol egy süteményben rejtették el a baba nemét. Ha kék lett volna a cukormáz, fiú, ha rózsazín, lány. 

Nem csoda, hogy amikor előkerült a rózsaszín töltelék, nem csak a leendő szülők, de a vendégsereg nagyrésze is hatalmas ovációban tört ki. Egy 138 éves átok szakadt meg. "Meg voltam döbbenve. Azt hiszem, csak bámultam a keksz közepét, amikor az valójában rózsaszín volt. Szóval ez egy kellemes meglepetés volt számunkra" - mondta az apuka a reggeli műsorban. Így viszont volt pár kellemetlen hónapjuk, hiszen kizárólag fiúnevekben gondolkodtak addig. 

A kis Audrey végül Szent Patrik napján, 2023. március 17-én jött a világra.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

Baba