Először ment fel a család a házuk padlására, sokkolta őket, amit találtak

Ijesztő felfedezést tett egy brit család házuk padlásán Macclesfieldben. Elmondásuk szerint először pánikba estek. 

Több mint öt hónapja költözött be az új otthonába Eve Ault és családja és minden rendben is volt addig, míg először fel nem mentek a padlásukra. Az online bolt tulajdonosa egy bulvárlapnak nyilatkozott a nem mindennapi felfedezésről. "Éppen a minap mentünk fel először a padlásra. Korábban még nem jártunk ott (...), mert csak egy apró bejáraton keresztül lehet feljutni" - kezdte a beszámolóját, majd azt is elárulta: miután megtalálták az utat az emeletre, ott a tartógerendákon három hatalmas darászfészket vettek észre.

Fotó: 123rf.com/illusztráció

"Ez egy kicsit sokkoló volt. Voltak ezek a fészkek, amelyek legalább akkorák voltak, mint egy nagy gumilabda. Három darab volt belőlük. Mivel ez csak egy kis szoba, sok helyet foglaltak el" - mondta a 25 éves nő a DailyStarnak. A háromemeletes házban sem a többi tulajdonos, sem az ingatlanközvetítő nem mondott erről semmit. "Nem hiszem, hogy tudtak róla" - tette hozzá.

A család saját naga oldotta meg a problémát. "Máskülönben sokat kellett volna fizetnünk azért, hogy szakszerűen eltávolítsák őket" - mondta a nő ezzel kapcsolatban. Az is kiderült, a fészkekben csak döglött darazsakat találtak.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra