Ezért kattant a zuglói kollégium karbantartójának kezén a bilincs - Videó

Rövid időn belül ez már a második: a rendőrség ismét egy karbantartóval szemben indított nyomozást. A 44 éves férfi egy zuglói kollégiumban "garázdálkodott".

Egy XIV. kerületi kollégium karbantartóját buktatták le a rendőrök, a táéjékoztatásuk szerint milliós értékben sikkasztott. "Egy karbantartó az elmúlt egy évben több nagy értékű munkaeszközt, többek között sövényvágót, láncfűrészt, lombfúvót vitt haza munkahelyéről, és többet el is adott az egyik közösségi oldalon. A kollégium vezetője feljelentést tett, majd a rendőrök a férfi élettársánál tartott házkutatás során több szerszámot megtaláltak, illetve felvették a kapcsolatot azzal a férfivel, akinek a karbantartó eladott már pár eszközt" - írja a police.hu, majd hozzáteszik: a megtalált munkaeszközöket a rendőrség lefoglalta és visszaadta jogos tulajdonosának.

A 44 éves férfi beismerő vallomást tett, szabadlábon védekezhet a sikkasztási ügyben!

Rövid időn belül ez már a második eset, hogy egy karbantartó ellen indult eljárás: A belvárosi hotelben dogozó Csaba azonban nagyobb zsákmánynak örülhetett - ideig-óráig.

Jelentős értékre elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség egy 46 éves férfival szemben. A gyanú szerint T. Csaba egy belvárosi hotel vendégét lopta meg. "A belvárosi hotelben dolgozó T. Csaba a rendelkezésre álló adatok szerint 2022. május 9-én 13 óra körül a hotelszoba széfjét kinyitotta, és ellopott 30 ezer dollárt, melyet egy vendég a szálláshely elhagyása során a széfben felejtett" - közölte néhány hete a rendőrség.

A történet azonban nem ért ilyen egyszerűen véget, elfogása után derült ki, mennyi pénze maradt Csabának!

Kísértésbe esett és elcsábult - Csabát a munkahelyén fogták el - Fotók
  • karbantartó
  • karbantartó
  • karbantartó

Címlapfotó: Police.hu

24 óra