Üzent a szépségkirálynő - Csonka Rebeka ezt tanácsolja utódjainak

Néhány napja derült ki, idén újra megtartjék a Miss World Hungary versenyt, a második udvarhölgy ne mindennapi gondolatokat osztott meg a leendő királynőkkel.

Tavaly hosszú hónapokon át készültek, végül a koronavírus-járvány felülírta a számításaikat: a Miss World Hungary 2020 szépségversenyt így ne tudták megrendezni, de elmaradt a Miss World is. Pedig a verseny történetének 70. évfordulóját is ünnepelték volna. Néhány nappal ezelőtt aztán váratlanul bejegyzések kezdtek megjelenni a verseny hivatalos közösségi oldalain és kiderült, idén újra királynőt választ az ország.

Két éve Csonka Rebeka lett a második udvarhölgy. Az idei verseny hírére azonnal reagált a megkeresésünkre. "A 2019-es verseny emléke örökké el fog kísérni. A táborban eltöltött felkészülési időszak és az izgalommal várt döntő napja egyaránt, jelentős kihatással bírtak az életemre: nem csak egy koronával és a Legszebb Mosoly címmel, de megannyi tapasztalással, életre szóló élménnyel lettem gazdagabb, amik mind elősegítették az én-tudatom, a személyiségem és a világhoz való szemléletem fejlődését, kitágulását, alakulását." - kezdte Rebeka.

Számára a verseny azonban nem csak ezért lett különleges. "Mindemellett, olyan barátságokra is szert tettem a versenytársaim közt, amikre igazi áldásként tekintek, s amik mind a mai napig a szívemben vannak. A táborban eltöltött idő megtanított arra, hogy ha van egy kitűzött cél az ember előtt, az ereje annál inkább megsokasodik, és a holtponton túl, egyszerűen kifogyhatatlanná válik. Minden lányt, akinek a szívében ott érlelődik a jelentkezés, ezzel az idézettel buzdítanék: “Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz.” /Phineas Taylor Barnum/ Itt csak nyerhet az ember." - folytatta Rebeka.

A Miss World Hungary 2021 szépségversenyre egyébként erre a linkre kattintva még mindig lehet jelentkezni.

Címlapfotó: Instagram/csonka_rebeka

24 óra