BLIKK: titokban házasodott meg a magyar sztárséf! - FOTÓK

Két éve robbant a hír: Rácz Jenő összejött a Konyhafőnök című műsor egyik versenyzőjével. A Blikk híre szerint a sztárpár titokban már örök hűséget is fogadott egymásnak. 

Rácz Jenő, a Konyhafőnök séfje szinte napra pontosan két éve leplezte le magát és szerelmét, akiről kiderült, a műsor egyik versenyzője. Valószínűleg Jenő nem szerette volna, ha kivételeznek a lánnyal a verseny alatt, majd után, így csak hetekkel a műsor befejezése után fedte fel kilétét. Sőt, akkor azt a pillanatot is megmutatta, amikor a kamerák előtt dobbant meg először mindkettejük szíve!

A Blikk híre szerint Dóra és Jenő a legnagyobb titokban fogadott örök hűséget egymásnak.

A lagzi a lap szerint fergetegesre sikerült, Jenőék hónapokig készültek rá. "Gyönyörű, igazán megható volt a ceremónia. Úgy tervezték, hogy Jenő csak az oltárhoz menet láthatja meg Dórit a menyasszonyi ruhában, és hát mondani sem kell, mindenkinek elállt a lélegzete, amikor meglátták őt. Mesébe illő volt az egész" – mondta a Blikknek a pár egyik ismerőse. A pár hónapokig edzett és diétázott a nagy napra, Dóri hat, Jenő 10 kilót fogyott.

A bennfentesek további részleteket is elárultak a lapnak!

Íme a sztárséf és gyönyörű szerelme!
  • Rácz Jenő és Gyuricza Dóra
  • Rácz Jenő és Gyuricza Dóra
  • Rácz Jenő és Gyuricza Dóra
  • Rácz Jenő és Gyuricza Dóra

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra