RAZZIA SIÓFOKON: kattantak a bilincsek a Petőfi sétányon - Fotók

Razziát tartott a rendőrség Siófokon a múlt hétvégén: 300 főt igazoltattak, közülük 11 főt állítottak elő elfogatóparancs, bűncselekmény elkövetésének gyanúja, illetőleg szabálysértési eljárás azonnali lefolytatása miatt.

Nagyszabású akciót tartott a rendőrség a múlt hétvégén Siófok legnépszerűbb bulinegyedében, a Petőfi sétányon. A közleményük szerint nyáron "Siófok lakossága a többszörösére duzzad, megnövekedett látogatói létszám és éjszakába nyúló rendezvények jellemzik a Petőfi sétányt és környékét." A rendőrség ebben az időszakban fokozott létszámban van jelent a településen. A hétvégi razzia eredménye is igazolja, volt értelme az ellenőrzéseknek. 

via GIPHY

A nagyfokú razziára szombat este 8 és vasárnap hajnali 4 óra között került sor, a rendőrség pedig az eredményéről is részletesen beszámolt. "A rendőrök a sétány területén és a környező utcákon több mint 300 főt igazoltattak, közülük 11 főt állítottak elő elfogatóparancs, bűncselekmény elkövetésének gyanúja, illetőleg szabálysértési eljárás azonnali lefolytatása miatt. Két fővel szemben garázdaság, egy esetben kábítószer birtoklása miatt kellett fellépniük az egyenruhásoknak. Az akcióban két elfogatóparancs alapján körözött személyt is elfogtak, valamint három ittas járművezetővel szemben intézkedtek." - írják.

Az adatok mellett azonban talán a képeik a legbeszédesebbek!

FOTÓK: 11 főt állítottak elő - voltak, akiket elfogatóparancs alapján köröztek!
  • Razzia Siófok Petőfi sétány
  • Razzia Siófok Petőfi sétány
  • Razzia Siófok Petőfi sétány
  • Razzia Siófok Petőfi sétány
  • Razzia Siófok Petőfi sétány
  • Razzia Siófok Petőfi sétány

Címlapfotó: police.hu/

24 óra