Ez okozhatta az Alkonyat színészének és a párjának halálát! - Fotók

A 30 éves színészre és 27 éves barátnőjére Las Vegasban találtak rá egy hotelszobában. Árulkodó jelekről számolt be a sajtó.

Május 13-án holtan találtak rá Gregory Tyree Boyce-ra és barátnőjére. A 30 éves sztár és szerelme, a 27 éves Natalie Adepoju halálára egyelőre nincs hivatalos magyarázat, a rendőrség vizsgálódik az ügyben. A tragédia nem csak az Alkonyat alkotóit és rajongóit rázza meg, sokan azért is rendültek meg, mert a fiatal és tehetséges férfi egy 10 éves kislányt, szerelme pedig egy kisfiút hagyott hátra korábbi kapcsolatából.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ggr8T (@mr_alwaysgrindn) által megosztott bejegyzés,

 

A brit Dailymail belenézhetett a rendőrségi jelentésbe, amelyből kierült, Gregory és szerelme a hátán feküdt az ágyon, amikor a rendőrök rájuk találtak. A jelentés szerint már egyikőjükön sem lehetett segíteni, jó ideje halottak lehettek. Árulkodó lehet, hogy a hatóságok az éjjeliszekrényen fehér port, egy plasztikkártyát és egy szívószálat találtak. Sajtóhírek szerint a hírességnek korábban is voltak drogproblémái. A halál hivatalos okáért azonban meg kell várni a hatóságok eredményeit

24 óra