"Ma meghalt egy részem" - Liptai Claudia búcsúja Gesztesi Károlytól

56 éves korában elhunyt Gesztesi Károly - írtuk meg néhány órával ezelőtt. Liptai Claudia nyilvánosan búcsúzik gyermeke apjától.

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Gesztesi Károly - írta meg a Blikk . Az 56 éves színész a budapesti Ferdinánd hídnál vezette autóját, amikor vezetés közben rosszul lett, infarktust kapott. Kocsijával félreállt, ám hiába jött gyorsan a segítség és próbálták 50 percen keresztül újraéleszteni, az orvosok nem jártak sikerrel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Károly Gesztesi (@gesztesi63) által megosztott bejegyzés,

Most volt párja, Liptai Claudia osztotta meg fájdalmát Gesztesi Károly halála kapcsán. Szívszorító sorokkal búcsúzik kislánya édesapjától.

"Ma meghalt egy részem. Zokogok aztán tompán nézek magam elé. Aztán azt érzem Biztos csak valaki félreértett valamit és hamarosan telefonálsz. Magamhoz szorítom Pankát aki 13 évesen élete legnagyobb fájdalmát éli át. Szörnyű napok hetek évek várnak ránk. Örökké hálás leszek a sorsnak, hogy édesapja vagy Pankának és a fiúknak, akik mind rajongásig imádnak. ...... Felfoghatatlan és feldolgozhatatlan. Nem tudok búcsúzni. Ma meghalt a lelkem egy része Tobika." - írta az Instagramján.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Őszinte részvétünk!

Címlapfotó: TV2/Mokka

24 óra