Megőrült a világ a Csoda New Yorkban és a Mrs. Doubtfire cuki kislányáért: így néz ki 30 évvel később - Fotók

Megrázó történet: Mara-t az édesanya, Suzie beszélte rá, hogy jelentkezzen a film főszerepére. A forgatások alatt derült ki, az édesanya mellrákos.

Ebben a nehéz időszakban a legendás Danny DeVito volt a kislány egyik legnagyobb támasza. A szárnyai alá vette a gyereksztárt, és Mara "vicces nagybátyja" lett - ahogy azt a "Good Morning America" című műsorban elárulta. A forgatások után a kislány anyja meghalt. A kész filmet sem láthatta. Utólag azonban Danny De Vito elárulta neki, a nyers verziót bevitte neki a kórházba.

A most 36 éves Mara azóta is hálás DeVitonak ezért.

Az amerikai színésznő 2021-ben megdöbbentő nyilatkozattal hívta fel magára a figyelmet. Arról beszélt, hogy a 90-es évekbeli szereplésének köszönhetően őt is szexualizálták. "Még tizenkét éves korom előtt képek voltak rólam lábfetisiszta weboldalakon, és a képeimet gyermekpornóvá photoshoppolták" - írta a New York Times hasábjain.

Forgatásokon nem zakatták - "szexuális zaklatásom mindig a média és a nyilvánosság részéről történt". Azt is elárulta, a riporterek hatéves korában azt kérdezték tőle, hogy szeretne-e barátot, és hogy melyik színészt tartja "szexinek". "Aranyos volt, amikor tízévesek leveleket írtak nekem, hogy szerelmesek belém. Nem volt az, amikor 50 éves férfiak tették ezt" - magyarázta Mara, akit 229 ezren követnek ma már az Instán.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra