Megható sms-ben búcsúzott Matthew Perry - Jennifer Aniston közzétette

A Jóbarátok sztárjai sorra búcsúznak Matthew Perrytől, néhány órája Jennifer Aniston is így tett.

Aniston egy közös képüket posztolta a közösségi oldalára, amiről később nem csak az derült ki, az első közös fotójuk lehet, az is, ez az a kép, amit Matthew Perry az utolsó üzenetében küldött Anistonnak. Nem véletlenül.

"Az, hogy megnevettettél, bearanyozta a napomat" - írta az 54 évesen elhunyt színész Jennek a BP_Kurír híre szerint, aki így válaszolt: "Ahhh, az EZER alkalomból az első." 

Fotó: Instagram/jenniferaniston

A BP_Kurír cikke szerint a színésznő a bejegyzésében jó barátja halála kapcsán azt írja: "A mi Matty-nktől való búcsúzás olyan őrült érzelmi hullámot jelentett, amilyet még soha nem tapasztaltam. Mindannyian megtapasztaljuk a veszteséget életünk egy bizonyos pontján. Az élet elvesztése vagy a szerelem elvesztése. Amikor képes vagy igazán átérezni ezt a gyászt, akkor át tudod érezni az öröm és a hála pillanatait, amiért ennyire szerettél valakit. És mi nagyon szerettük őt."


A lap cikke ugyanakkor azt is feltárta, mit gondolt Aniston Matthew életkedvéről: "Matty tudta, hogy imádja megnevettetni az embereket. Ahogy ő maga mondta, úgy gondolta, hogy meghal, ha nem hallja a "nevetést". Az élete szó szerint ettől függött. És ez sikerült is neki. Mindannyiunkat megnevettetett. És keményen nevetett."

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra