Esküvőt tervez az ATV műsorvezetőjével a rajongója - Dolgozni sem hagyná, ezért most spórol - Fotók

Tíz éve még Kárász Róbertért volt oda, jó ideje már Somos András, az álmai férfija. A tatabányai nő a TWN.hu-nak mesélt először az érzéseiről, és arról is, hogyan képzeli az életét az ATV sztárjával.

Kiss Aranka neve ismerősen csenghet a lelkes bulvárfogyasztóknak, igaz, tíz évvel ezelőtt a leginkább Kárász Róbert kapcsán szerepelt a hírekben. A tatabányai nő ugyanis olyan heves érzelmeket táplált a néhai műsorvezető iránt, hogy tüntetést is szervezett, hogy megakadályozza az esküvőjét, sőt, fogyókúrába is kezdett miatta. A TWN.hu szúrta ki, Aranka egy ideje mintha egy másik műsorvezetőért rajong, amikor pedig megkerestük őt, hezitálás nélkül öntötte ki a szívét. Mert volt miről mesélnie, hiszen hosszú hónapok, évek óta mindent megtervezett és elképzelt a közös életükkel kapcsolatban.

Fotó: Facebook

A tatabányai nő már az elején tisztázta, Kárász iránti rajongása szép lassan, hosszú évek alatt múlt el. Aztán beütött a ménkű. “Az igazi áttörést a szívemben Somos András hozta meg, amikor megláttam a Fórumban” - kezdte kitörő lelkesedéssel a lapunknak Aranka. “Hogy miért szerettem bele Somos Andrásba? Aki erre a kérdésre tud válaszolni az még sosem volt igazán szerelmes. Mert erre nincs válasz. Mert ez egy érzés, ami a szívből és lélekből fakad. Azt mindenesetre elmondhatom, hogy Andrást valahogy sokkal közelebbinek érzem, mint anno Robit” - így ő.

Azt is megtudtuk tőle, hogyan látja a jövőjüket és miért spórol már jó ideje. Somos András is reagált.

Lapozz a folytatásért!

24 óra