Esküvőt tervez az ATV műsorvezetőjével a rajongója - Dolgozni sem hagyná, ezért most spórol - Fotók

Kérdésünkre azt is elárulta, miért érzi így: “András közvetlenebb, sokkal vonzóbb, millió felé tud figyelni és kommunikálni, amikor a Fórumot vezeti, nincs olyan ember akivel ne tudna beszélgetni, igazi jó problémamegoldó műsorvezető. Még soha nem szerettem így embert mint Őt” - törtek elő az érzelmek a lelkes hölgyből, ami talán már saját magát is megijeszti. “Kicsit félek is, hogy néha sokat írogatok neki a műsorai alatt, de még soha nem neheztelt rám ezért. Imádom. Valahogy van egy megérzésem, ami nem hagy nyugodni, hogy talán egyszer mi közösen összekötjük egymással az életünket” - így az operátorként dolgozó Aranka.

A szabadidejében rengeteget kertészkedő nőnek ráadásul már határozott tervei is vannak, mi lesz, ha a sors kegyes lesz hozzá, és Somos András szívét lángra gyújtja. “Rengeteget utaznánk és nem engedném, hogy ennyit dolgozzon, szét hajszolja magát. A tévézéssel fel kellene hagynia, nehogy egy másik rajongó hölgy elrabolja tőlem. Folyamatosan gyűjtöm a pénzem, ha egyszer összejövünk, ne legyenek anyagi gondjaink. Sokat dolgozom, egy boldog gondmentes jövőért” - mondta a TWN.hu-nak Aranka.

Fotó: Facebook

Lapunk természetesen megkereste az ATV Start és Fórum műsorvezetőjét is, aki azt mondja, a hölgyek iránti érdeklődését kizárólag a barátnőjére összpontosítja. Aranka tisztelettudó érdeklődést tanúsít, és ahogy bármelyik közelebb álló nézővel van személyes üzenetváltása, vele is, a határok maximális tiszteletben tartása mellett. “A kollégáim az ügyvédi irodában nagy elismeréssel beszélnek Aranka konyhaművészetéről a feltett képei alapján, és rendszeretetéről is” - mondta Somos András a lapunknak.

Címlapfotó: Instagram/somosandras-Facebook

24 óra