Emlékszel még a Bajkeverők Vivájára? Nem ismersz rá ma!

Viva Görögországban több alkalommal is bebizonyította, hogy sikerre született. Lemezlovasként is a csúcsra jutott, legutóbb pedig egy rózsaküldő céget vezet. Irigylésreméltó élete van a gyönyörű országban és a luxusról sem kellett lemondania.

 

Hihetetlen, mennyire nem hasonlít már arra a Vivára, akit a tévénézők 2005-ben megismerhettek. Ha voltak is azóta plasztikai műtétjei, csak előnyére változott, ugyanakkor a képeiből kiderüt, a rózsaszín továbbra is az egyik kedvence.

És íme az egyik legfrissebb képe! Ez alapján az sem titok többé, rövidesen anyai örömök elé néz Viva, aki jó ideje Evelin Scavo néven ismert. Ezen a néven is lett sikeres lemezlovas, majd üzletasszony. Ráadásul már kétszeres anyuka lesz.

 

2. baby ☺️?❤️

A post shared by E V E L I N S C A V O ? (@evelinscavo) on

Szeptemberben ezzel a képpel kürtölte világgá, ismét anyai örömök elé néz. Úgy tűnik, az egykori Barbie-nak sikerült felnőnie és félretennie a rószaszín álomvilágot. Igaz, a jelenlegi élete talán sokkal szebb és sikeresebb, mint amit anno magának álmodott meg.

 

?

A post shared by E V E L I N S C A V O ? (@evelinscavo) on

És íme a férfi, aki elrabolta Viva szívét. Biztosan egy nagyszerű ember, aki valamit nagyon is tudhat, ha hosszú évek óta boldoggá tudja tenni a lányt. 

24 óra