Nem főg szétfőni a krumpli, ha ezt csinálod: egy dologra lesz hozzá szükséged
Ha neked is állandóan széfő a krumpli, bármilyen fajtát is vásárolsz belőle, akkor van számodra egy jó hírünk: egy filléres hozzávalót keverve a vízhez könnyedén megakadályozhatod ezt a kellemetlenséget.
A sokoldalú burgonya
A burgonya egy magas keményítőtartalmú gumós növény, amely Dél-Amerikából származik, és ami ma az egyik legfontosabb alapélelmiszer világszerte. Magas szénhidráttartalma miatt kiváló energiaforrás, emellett gazdag C-vitaminban, B-vitaminokban, káliumban és rostokban, ami hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez, az emésztés javításához, de segíthet a vérnyomás szabályozásában is. A burgonyából számos étel készíthető, mint például főtt krumpli, sült krumpli, püré, rakott burgonya vagy levesek. A főtt krumpli például egyszerű és tápláló étel, amely bármilyen húshoz kiváló köret, és az elkészítése is meglehetősen könnyű - na persze csak akkor, ha a burgonya nem fő szét. Nos, ehhez egyetlen dologra lesz szükséged...