Alain Delon utolsó levele Romy Schneidernek - A színésznő temetése után vetette papírra - Fotók

Viharos, lángoló, de rövid szerelmük egyik legemlékezetesebb dokumentuma az a levél, amit Alain Delon a halála és temetése után írt szerelmének, Romy Schneidernek. Libabőrös lesz tőle minden ember.

88 éves korában elhuny Alain Delon, francia színész, a világ legszebb férfijának is kikiáltott sztár. A színész élete hatással lett az európai filmszakmára, magánélete évtizedeken át szolgáltatott témát a bulvársajtónak. A nőügyei különösen. Közülük az egyik első és talán legszenvedélyesebb szerelem a Sisi filmekkel akkor már világhírűvé lett alig 21 éves Romy Schneiderhez fűzte. Delon 24 volt, amikor megismerte, szinte azonnal eljegyezte és öt éven át jártak jegyben.

Homoszexuális vádak

"Romy édesanyja, a szintén színésznő Magda Schneider akkoriban (és később is!) heves kirohanásokat intézett Delon ellen. Azzal vádolta a sztárt (akkor még lehetséges vejét!), hogy miközben lányát teljesen a befolyása alatt tartja, férfiakkal is tart fenn szerelmi kapcsolatokat" - írja ezzel kapcsolatban a Wiki. Aztán az anyuka félelme meg is valósult: Delon váratlanul szakított Romyval egy másik, fiatalabb színésznő, Francine Canovas miatt, akit néhány hónappal később feleségül is vett. Őt ráadásul állítólag az alvilágon keresztül ismerte meg és korábban öröméányként is dolgozott. Nathalie ugyanis állítólag a marseilles-i alvilágon keresztül ismerkedett meg Delonnal, és kapcsolatuk előtt prostituáltként is dolgozott. 

Mégis: Alain Delon máig egyik legemlékezetesebb szerelmi vallomása Romy Schneider halála és temetése után született - ez a Romynakk írt levele, amit a galériánkban teljes terjedelmében közülünk!

Galéria: íme Delon levele Romynak - És a legszebb közös képeik
  • Romy Schneider, Alain Delon, Levél,
  • Romy Schneider, Alain Delon, Levél,
  • Romy Schneider, Alain Delon, Levél,
  • Romy Schneider, Alain Delon, Levél,
  • Romy Schneider, Alain Delon, Levél,

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Forrás: Blog.Poet.hu

24 óra