165 centi alatti nő vagy? Ez a 3 farmer a tuti választás Neked - Fotók

A többségük napokig mesélné a horrorélményeit a témában: a farmerválasztás a számukra ugyanis általában egy rémálom. Most eláruljuk, melyik három fazon lehet a tökéletes a 165 alatti nőknek.

A farmervásárlás egy igazi kihívás az alacsonyabb nők számára: vagy túl hosszú a farmer, vagy túl szűk, vagy csak aránytalanul hosszúnak tűnik. De ennek most vége - most eláruljuk, mire kell figyelned, ha alacsony nő, vagy akár férfi vagy, sőt, azt is megsúgjuk, hogyan öltözhetsz stílusosan ezzel a magassággal.

Mire kell figyelned

Nőként nagyon sokat ér, ha tudod, milyen farmerfazonok állnak a legjobban rajtad. A stílusa azonban legalább ennyire fontos. Hogy hogyan teheted a legvonzóbbá a lábaid 165 alatt, íme az aranyszabályok:

A 3/3-as szabály:

Ez a szabály azt mondja ki, hogy a felsőnek a testhossz 1/3-át, a farmernadrágnak pedig 2/3-át kell kitennie, hogy vizuálisan meghosszabbítsa a lábadat. 

Színre szín:

Kombinálj hasonló színeket felül és alul, így ezek egymásba olvadnak, így a lábak nem tűnnek rövidebbnek az átlagnál, sőt, talán még hosszabbnak is látja majd őket a környezeted. 

Optikai tunning:

Az utolsó szabály legalább annyira nyilvánvaló, mint amennyire hatékony: ha néhány centimétert szeretnél hozzátenni a látványhoz, akkor ezt a megfelelő cipővel - magassarkú csizma, cipő, szandál, stb... teheted meg. Egy platformos cipő lehet a tuti válastás, hogy a lábad se szakadjon le a nap végére.

S hogy milyen fazon áll jól a 165 centi alatti nőknek? A galériánkban mutatjuk!

Galéria: ezek a Te farmerjaid, ha alacsony vagy - Fotók
  • farmer, 165 cm, trend, 2024,
  • farmer, 165 cm, trend, 2024,
  • farmer, 165 cm, trend, 2024,

Címlapfotó: 123rf.com

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra