A Zala réten szaglászott a tetemkutya: bestiális gyilkosságra derített fényt - Fotók

Még azonosítani sem azonosították a rendőrök, ami biztos: a 49 éves férfi megpróbálta elégetni, végül feldarabolta és elásta az áldozatát.

Brutális gyilkosságra derült fény egy tetemkutyának köszönhetően - értesült a TWN.hu. Emlékezetes: a rednőrség alig egy hónapja közölte , hogy egy elásott holttestet találtak Zalaegerszegen, a volt szennyvíztelep területén. Akkor nagyon hamar kiderült, hogy két férfi keveredett szóváltásba vele, megrugdosták, kézzel majd egy hosszabb fadarabbal többször megütötték, miután pedig belehalt a sérüléseibe, elásták. Az ügyükkel kapcsolatban indult eljárás során egy tetemkutyával járták be a nyomozók a Zala réten a szennyvíztelep környékét március 19-én, és drámai felfedezést tettek.

Újabb holttest

A TWN.hu információi szerint a helyszíni szemlét követően a nyomozók azonosították azt, aki összefüggésbe hozható a bűncselekmény elkövetésével. "A gyanú szerint a 49 éves férfi tavaly ősszel féltékenységből megütötte, megrugdosta élettársát, aki belehalt sérüléseibe" - írják a rendőrök.

Hogy utána mit tett, arra egyetlen szó létezik: horror! A folytatás a galériánkban!

Megrázó képek és videó: itt találtak rá a feldarabolt holttestre
  • gyilkosság, rendőrség, krimi, gyilkosság,
  • gyilkosság, rendőrség, krimi, gyilkosság,
  • gyilkosság, rendőrség, krimi, gyilkosság,
  • gyilkosság, rendőrség, krimi, gyilkosság,

Címlapfotó: Police.hu

24 óra