Jézus színész volt? - Hujber Feri elárulta, mit fogyasztott a Mokka-interjúja előtt - Videó

Egy éve tiszta, visszaköltözött a családjával Budapestre és itt tervezik a jövőjüket. Hujber Ferenc péntek este az ATV A Nő 3-szor vendége volt, és azt is elmondta, mit fogyasztott a legendás Mokka-interjúja előtt.

Jézus színész volt, de nem ő halt meg, hanem egy 10 éves kisfiú - baleset volt - nagyjából ezeket állította HUjber Ferenc 7 évvel ezelőtt a TV2 Mokka című műsorában, épp Szabó Dóra első képernyős munkanapján, amivel mélyvízbe is dobta az egykori szépségkirálynőt. Majd másnap jött az interjú folytatása, aminek a végén úgy tűnt, a színész nem bolondult meg, valószínűleg csak szórakozott a műsorvezetőkkel. 

Hujber interjúit máig millióklátták az interneten, és a megjelenése után futótűzként söpörtek végig a magyar sajtón. És bár a színész azóta nyíltan vállalta, egy időben szívott füves cigit, az elmúlt hét évben azonban egy dolog nem lett világos azóta sem: vajon mit fogyasztott az ominózus beszélgetések előtt? Nos, Hujber péntek este az ATV A Nő 3-szor vendége volt, Köböl Anita pedig végre feltette az országot érdeklő kérdést.

Hujber Ferenc válaszára kevesen gondoltak volna!

Lapozz a folytatásért!

24 óra