Jézus színész volt? - Hujber Feri elárulta, mit fogyasztott a Mokka-interjúja előtt - Videó

“Nekem még a depim is magyar. Ezt nagyon szeretem” - mondta a színész az ATV műsorában magyarázatként arra, miért költöztek haza új kedvesével és 3 éves kisfiával Budapestre külföldről.

Hujber a beszélgetés során többek között azt is elmondta, egy éve tiszta, ami a saját döntése volt, mint ahogyan korábban az is, hogy füves cigit fog szívni. Az ominózus interjú előtt azonban nem gyújtott rá.

“Teljes mértékig, két kávé volt bennem aznap”

- mondta a Naphire.hu információi szerint, majd azt is elárulta, minek köszönhetően lett ez az interjú ilyen különleges.

“Egyszer csak jött egy ilyen felkérés, hogy be kéne jönni a Mokkába. “Jó, menjünk, persze. De miről van szó?”. Olyan régen nem voltam bent már náluk. Jó, hát akkor bemegyek” - emlékezett az ATV műsorában a történtekre, majd a jelek szerint őt már élő adásban érte a meglepetés, ami a témákat illeti.

“És akkor egyszer csak elkezdtek valami teljesen másról kérdezni, mint amiről szó volt" - mondta Köböl Anita műsorában, és állítása szerint ezt követően döntött úgy, megtrollkodja a műsort. “Látom, a mai napig, amikor visszanézem a felvételt, látom, hol van az a pont, amikor így hátradőlsz és “Akkor most olyat kaptok” - emlékezett a színész.

Címlapfotó: Tv2-Mokka

 

24 óra