A magyar Dempsey és Makepeace: trükkös módon kapták el a zsaruk a 24 éves Milánt - Fotók

A Zsaru magazin egyik történetét osztotta meg a rendőrség, de nem csak a történet, a főszereplők is lenyűgözik az országot. A legendás brit krimisorozat főszereplőihez hasonlítják őket.

Nem újdonság, hogy a rendőrség olykor olyan képeket is megoszt a közösségi oldalain, amelyeknek azért is van nagy sikere, mert igencsak dekoratív rendőrök és rendőrnők láthatók a képeken. Bizony, a hivatásosok között is szép számmal akadnak olyanok, akik kár modlelként is kereshetnék a kenyerüket, ám ők a haza szolgálatára esküdtek fel. Most valami hasonló dolog történik a rendőrség egy friss története kapcsán. A Zsaru magazin egy telefontolvaj történetéről számolt be, az ügyet apró csellel pillanatok alatt felderítő rendőrökről készült fotó azonban ellopja a showt a sztori elől. Mintha az 1985-ben indul Dempsey és Makepeace főszereplőit látnánk.

Déli-pályaudvar, végállomás

Fotó: Profimedia/RedDot

Dempsey és Makepeace 3 évadon át nyomozott 1985-től, hatalmas siker lett a bűnügyi sorozat.

A Zsaru magazin cikke szerint két férfi ült egy vasóti kocsiban, amikor kiszőrtak egy férfit egy szemközti vagonban. Egyikük átment cigit kérni, de a férfinak nem volt, viszont felajánlotta, hogy vesz neki. "Leszálltak a vonatról, és az állomáson lévő bolthoz mentek. Az elkövető ezután elkérte a sértett telefonját, hogy felhívja a barátnőjét. A gyanútlan férfi át is adta a készüléket a tolvajnak, aki az iPhone 11-essel a kezében azonnal el is futott" - írja a police.hu a Zsaru hírére hivatkozva.

És innentől lett ebből rendőrségi ügy: nem akármilyen szereplőkkel és fordulattal!

Lapozz a folytatásért!

24 óra