Fogatlan nő hökkenti meg a világot: nagyiból szépségkirálynő? - Videó

A nő oldala tele van hasonló sminkes videókkal. Hatalmas siker mind.

A nő célja megmutatni, mennyit lehet változtatni egy jó sminkkel egy emberen. S hogy ekkora siker sok felvétele, az bizony annak is köszönhető, hogy még mielőtt nekilátna az átváltozás rögzítésének, előbb a koránál jóval idősebbre sminkeli magát. Sőt, valószínűleg egy öregítő szűrőt is rádob még a videóra. 

Mivel a 37 éves lány műfogsort visel, természetesen az is sokat dob rajta, ha kiveszi.

@denturequeen21 Being Smexy is all about confidence and loving yourself, and I'm owning it. As should you ❤️💋 @Beyoncé #transition #transformation #transformação #makeup #denturequeen #queen #omg #yas #denturegang #gummy #shapeshift #makeuptransformation #noteeth #metamorphosis #fyp #foryou #denturegangnoshame #gummysmile #dentureconfidence #beauty #cosmetics ♬ original sound - Primevincent

"Fiatalabb korom óta mindig próbáltam beilleszkedni, de az elmúlt hat évben, ahogy gyógyultam, megtaláltam önmagam, és megtanultam, hogy nem kell beilleszkednem. Azért vagyok tökéletes, mert más vagyok, mint mindenki más. És nem baj, ha ez valakinek nem tetszik, az az ő problémája, nem az enyém" - írta nemrég a Facebookon.

 

24 óra