Bézs vagy barna? Melyik bakancs a nagybetűs befutó?

Ugyanis az alábbi írásban nem a szürke ötven árnyalata kerül terítékre, hanem a bézs három variációja, melyek között a barna is szerepel. Ugye, hogy így már mindjárt más?

A bakancs a tél sztárja?

Nem, már ősszel is jó, ha helyet kap a cipős szekrényben, mert trendisége immár évek óta megkérdőjelezhetetlen. A bézs bakancs a CCC online kínálatában az egyik olyan termék, amiért sokan rajonganak, nem véletlenül. A bézs klasszikus, elegáns választás, és cseppet sem unalmas. Alapvetően egyszerű színárnyalat, ez tény, de pont ebben rejlik nagyfokú variálhatóságának a titka. A világos verzió gyakorlatilag bármilyen színnel pompás kombinációt alkot, és testalkattól függetlenül bárkinek jól áll.

bézs bakancs ccc télre

El is érkeztünk az egyik legfontosabb részhez, részlethez. A bézs extravaganciáját és extra helytállóságát az adja, hogy többféle árnyalatban is felfedezhető. Ezekről érdemes egyrészt tudni, másrészt megéri őket tudatosan használni. Az egyik legkedveltebb alternatíva a már-már szürkébe váltó variáns, míg az ősz határozott sztárja a barnás változat. Előbbi kevésbé élénk hatást kelt, ezért többféle színnel is házasítható, mint például arany, sárga, mályva, sőt bevállalósoknak a lila is simán szóba jöhet. A szürkés bézs az elegancia egyik vitathatatlan hírnöke, így munkahelyi megbeszélésekre, tárgyalásokra, alkalmakra tökéletes választás.

Még mielőtt a barnába hajló bézs színpompás előnyeit felsorakoztatnánk, ide kívánkozik a rózsaszínes változat, ami finom, kellemes, harmonikus látványt nyújt, s viselőjének egyfajta nőies lágyságot, könnyedséget biztosít. Ami a színtársítást illeti, az esetében az arany, a barna, a lila, és természetesen a rózsaszín is méltán áll sorba a figyelemért.

Mi a helyzet a barna árnyalattal?

A barnát idéző bézs, ahogy arra fentebb már utaltunk, az ősz sztárja, többek között ezért sem érdemes kihagyni a szetted megalkotásából. A barna bakancs például egy olyan trendi kiegészítő, amit a CCC üzleteiben az ország számos pontján felpróbálhatsz. Így meggyőződhetsz arról, hogy a két lábon járó összhang te magad vagy!

Visszatérve a barna-bézs varázslatához: sárgával, bordóval, ezüsttel, arannyal, de még rózsaszínnel is jól mutat. Az elegancia szerelmesei épp úgy kalkulálhatnak vele, mint azok, akik a lazaság hírnökei.

Mennyire éri meg a kontrasztokkal játszani?

A bézs, valamint annak árnyalatai esetében mindenképpen. Ennek főleg az az oka, hogy nem beszélhetünk egy túl intenzív színről, ami mellé a kontrasztok nem, hogy nem passzolnak, hanem kifejezetten taszítóak. A kontrasztos fellépés a fent ecsetelt variációkkal nagyszerűen összehozható, de ha már szóba kerültek az élénkebb színek, akkor helyenként zölddel és türkizzel is pazarul keverhető. A lényeg a mérték, ami mindig érték!

téli őszi bakancsok ccc

A CCC széles választékában biztos, hogy könnyedén ráakadhatsz arra a lábbelire, ami minden tekintetben megfelel az elvárásaidnak. A bakancs már az ősz legelején társaddá szegődhet, és ha a tél enyhébb arcát fordítja felénk, akkor akár jövő tavaszig is veled tarthat. A díszített típusok az utóbbi időben különösen kedveltté váltak. Csatok, szalagok, láncok, meg persze rojtok – ezek azok az ékek, amik több modellben is a karakterességet biztosítják. Az más kérdés, hogy neked ez személy szerint mennyire jön be, de ha esetleg az egyszerűségben leled meg a nagyszerűséget, akkor sincsen ok pánikra, mert a felhozatalban megtalálhatod azokat a fajtákat is, amik ezt az irányt képviselik.

Érdekes