Inspiráló Nők Díja 2023: íme A leginspirálóbb ifjú sportoló kategória jelöltjei - Fotók

A piac meghatározó női portálja, a Femcafe.hu immár ötödik alkalommal díjazza azokat a női teljesítményeket, amik ösztönzőleg hatnak a széles közönség számára is.

Közzétette a Femcafe.hu az immár ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Inspiráló Nők Díja hét kategóriájának jelöltjeit. Ahogy eddig, úgy idén is csak az olvasók kezében van a döntés, akik november 14-ig adhatják le a voksaikat a kategóriákban. A győzteseket november 29-én egy nagyszabású gálaesten hirdetik ki a Magyar Zene Házában. “Inspiráló úgy tud lenni valaki ma, hogy ha olyan az egyénisége, hogy nem kell sokat beszélnie ahhoz, hogy kövessék, hogy hallgassanak rá” - mondta a jelölőbizottság tagja, Esztergályos Cecília, Kossuth-díjas színművész.

A TWN.hu most naponta mutatja be a hét kategória három-három jelöltjét, akikre ide kattintva lehet leadni a voksokat. Az eseményről egyébként tévéfelvétel is készül, melyet a TV2 Csoport tűz majd műsorára. A jelölöbizottság tagjai pedig Esztergályos Cecílián kívül: Szente Vajk, Jászai Mari-díjas színész, rendező, Pataki Ági, Balázs Béla-díjas filmproducer, egykori fotómodell, Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok vízilabdázó és Sajószegi Veronika, a Femcafe.hu főszerkesztője.

De lássuk A leginspirálóbb ifjú sportoló kategória  idei jelöltjeit!

Fotók: íme a kategória három jelöltje!
  • Inspiráló Nők Díja 2023 sportoló
  • Inspiráló Nők Díja 2023 sportoló
  • Inspiráló Nők Díja 2023 sportoló

Címlapfotó: Femcafe

24 óra