Menő, vagy legalja? Ez az esküvői menüasztal hatalmas vitát robbantott ki - Videó

A személyzet egyik tagja zacskókban hozta az ételeket a közeli McDonaldsból. Látszólag ugye hatalmas sikere is volt ennek.

"McDonald's Beauvais - Köszönjük szépen a finomságokat az esküvőnkön" - írta a büszke férj, Thomas a közösségi oldalára töltött videójához. Az is kiderült: összesen több mint 300 hamburgert, wrap-et, nuggets-et és más, a McDonalds étlapjáról származó terméket szolgáltak fel. "A cél nem az volt, hogy feltűnést keltsünk. Azért posztoltam, hogy megnevettessem az embereket" - mondta a vőlegény nem sokkal később a La Parisien című lapnak.

@thomasbillaudeau @McDonald's Beauvais Tille ♬ son original - Thomas Billaudeau

A kommentek közt szép számmal vannak negatív vélemények, sokak szeirnt ugyanis ez a menü egyáltalán nem méltó egy esküvőhöz. Mások szerint viszont vicces és az ifjú pár azt csinál az esküvőjén, amit akar. "Viccből csináltuk így. A vendégeink tudják, hogy nagyon szeretjük ezt a fajta ételt. És ami a legfontosabb, nem volt nagy költségvetésünk" - magyarázta a férfi, aki szerint kértek ajánlatokat a vacsorára, de ő ilyen téren bonyolult, ami az ízlését illeti.

Címlapfotó: TikTok/thomasbillaudeau

24 óra