Egy 17 éves levelet talált a nő: miután elolvasta, rögtön rájött, az apja az egész életét tönkretette

A levélből egyérteművé vált a lánynak: felvették az iskolába. Apja azonban elhallgatta előle. Mint kiderült, okkal tette.

Yanxia szerint az apja nagyon szégyellte magát, amikor rákérdezett nála a miértekre. Majd magyarázatot adott. "Felesleges lett volna elmondanom neked. Nem engedhettem volna meg magamnak" - tört ki belőle, ugyanis - mint kiderült - az iskolába való beiratkozás a családnak 7800 jüanba, körülbelül 400 ezer forintba került volna. Ebben benne lettek volna a tanszerek, és egyenruhák, valamin a sportfelszerelések is. Ezt azonban nem tudták volna kifizetni. A lány azt mondja, hisz az apjának. Sőt, ha tudta volna, hogy a szülei ennyire szegények, soha nem ragaszkodott volna ahhoz, hogy egy ilyen drága iskolába járjon. Szeretne megbocsátani az apjának is, de ehhez tudni szeretné a teljes igazságot a korábbi életükről.

Fotó: 123rf.com-illusztráció

A lány története hatalmas viharokat kavar a kínai közösségi oldalakon, milliók szívét érinti meg. Ugyanakkor vannak, akik azt gyanítják, hogy Yanxiát az apja azért kényszerítette arra, hogy a gyárban dolgozzon, hogy finanszírozni tudja öccse tanulmányait. Ez Kínában ugyanis még ma is bevett gyakorlat.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra