Azt hitte a nő, élete álomházát vette meg: amit a falakban találtak, valósággal sokkolta őket - Videó

Amber a Denver 7 csatornának adott interjújában mesélte el: az egyik kutyája vette észre elsőként a garázsban a hívatlan vendéget, nem sokkal azután, hogy a nő már ki is pakolta a holmijait.

"Odamentem, hogy megnézzem, mit lát, és azt hittem, hogy egy pók vagy valami hasonló" - mondta a nő a csatornának, aki ezután két kis lyukat fedezett fel a falon. "Kígyókat láttam, amelyek a falon másztak felfelé" - tette hozzá, és egy percig sem titkolta, azonnal pánikba esett. A falban fészkelő hívatlan vendégeket "ijesztően nagynak" írta le. A családjával sokáig azt találgatták, vajon milyen kígyók lehetnek, végül kiderült: harisnyakígyókról van szó. "Mindenki azt mondta, hogy valamilyen harisnyakígyó. Ekkora harisnyakígyót azonban még senki sem látott" - mondta Hall.

A harisnyakígyók az Egyesült Államokban, Kanadában és Mexikóban őshonosak. Nem mérgeskígyók, de megtámadhatják és megharaphatják az embert, és allergiás reakciót is okozhatnak. A család egy profi szakembert bízott meg a kígyók befogásával, aki összesen tizet talált eddig, és szerinte legalább két éve a házban élnek. Hogy pontosan hol? Egyelőre nem derült ki, hiszen a fészkük egyelőre nem került elő. Mindez ráadásul a családnak eddig körülbelül ezer dollárjába, azaz 400 ezer forintjába került.

 

Az ingatlanközvevítő csak annyit közölt: az előző tulaj nem tudott a kígyókról. A család így egyelőre nem nyugodhat meg, hiszen a fészek továbbra sincs meg.

Címlapfotó: denver7.com/ScreenShot

24 óra