Néhány perccel ezután az esküvői fotó után a menyasszony halott volt - A férje az életéért küzd - Fotók

A búcsút követően a 34 éves menyasszony és a 36 éves férje egy golfkocsira ült, és két rokonuk hazaindult velük.

Egy 40 km/h-s zónában egy autó körülbelül 105 km-es sebességgel csapódott hátulról házaspárt szállító járműbe. "A golfkocsi több mint 100 métert repült és többször felborult" - mesélte a vőlegény édesanyja, Annette Hutchinson. Fia azóta is az életéért küzd a kórházban, a balesetben a két rokon is megsérült. Samantha azonban a helyszínen az életét vesztette. 

Fotó: GoFundMe/Sam and Aric

"Aric súlyos állapotban van, két helyreállító műtét közül az egyiket elvégezték rajta, számos csonttörése és agysérülése van" - mondta egy interjúban az anya. "Hosszú ideig fog tartani a felépülése" - tette hozzá a News.com híre szerint. Az is kiderült, a balesetet egy 25 éves nő okozta, aki kábítószer hatása alatt volt. Most gondatlanságból elkövetett emberöléssel folyik nyomozás az ügyében.

Fotó: GoFundMe/Sam and Aric

"Aric jegygyűrűjét egy műanyag zacskóban adták át nekem a kórházban, öt órával azután, hogy Sam felhúzta az ujjára, és felolvasták egymásnak a fogadalmukat" - mondta döbbenten Annette Hutchinson, aki most egy internetes oldalon indított gyűjtést elhunyt menye temetésére, valamint fia és a másik két sérült kezelésére.

Eddig 400 ezer dollár, azaz 135 millió forint gyűlt össze.

Címlapfotó: GoFundMe/Sam and Aric

24 óra