Megdöbbentő részleteket közölt a rendőrség: így került elő az ellopott 4,5 milliós luxuscipő - Fotók

Az egyik tolvaj éllettársa értesítette a rendőrséget, bár ő maga sem lehetett biztos abban, hgy valóban tudja, hol a milliós sneaker.

Alig két hete futótűzként járta körbe a magyar sajtót a hír: a sportcipőkből dúsgazdag lett fiatal vállalkozó, Pachert Balázs üzletéből ellopták a legdrágább, vitrinben tárolt cipőjét. A 4,5 millió forintos Nike Louis Vuitton Air Force 1 Low Virgil Abloh márkájú sneakert egy szombat délután emelték ki a helyéről, nem sokkal azután, hogy a személyzet épp kinyitotta a vitrint, hogy egy másik vevőnek megmutassanak egy másik cipőt. Balázs a lopásról készült felvételt is közzétette az oldalán, és 300 ezer forintot felajánlott azoknak, akik segítenek előkeríteni a ritkaságot. 

Pár nappal később már jött is a hír, az egyik lehetséges tolvaj már rendőkézre is került. "A külföldi állampolgárságú gyanúsított büntetett előéletű, és egy korábbi kiutasítása miatt illegálisan tartózkodik Magyarország területén. A bűnismétlés veszélye mellett attól is tartani lehet, hogy a férfi a bizonyítást megnehezítené. A Főügyészség ezért a letartóztatását indítványozta, amit a bíróság elrendelt" – nyilatkozta a Blikk híre szerint Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője.

Néhány órája robbant a hír: megvan a cipő! A rendőrség friss közleményéből derült ki, az egyik tolva élettársa lett a kulcsfigura az ügy megoldásában!

Lapozz a folytatásért!

24 óra