Halálos diagnózist kapott a háromgyermekes anya, amit a barátnője tett érte, megkönnyezi a világ - Fotók

A 29 éves Sian Higgins ismerte a háromgyermekes barátnője minden titkát, így pontosan tudta azt is, miről álmodott kislánykora óta.

"Soha nem élem már meg a gyermekeim esküvőjét, és nem élem meg a saját esküvőmet se. Mindig is szerettem volna, hogy legyen egy ilyen különleges nap. Szerettem volna ruhát viselni, menyasszony lenni. Egy olyan napot akartam, mint egy tündérmese" - mondta Kerry a Daily Mailnek, aki halálos diagnóisa után öntötte ki a szívét és mesélte el a titkát a barátnőjének. Ekkor döntött úgy a barátnő: megvalósítja az álmot.

A 29 éves, egyébként már boldog házasságban élő nő januárban megkérte Kerry kezét, és megígérte neki, hogy vigyázni fog a gyermekeikre, Lilire, Miára és Violetre. "Furcsa érzés volt, amikor valójában már házas vagyok, de a barátság fontosabb. A férjem mindenben támogatott, még a tervezésben is segített" - osztotta meg Sian a lappal, a barátnőjének pedig egy lánybúcsút is szerveztek.

A boldogító igent Valentin-napon mondták ki egymásnak, ezt követően a családjukkal buliztak. "Minden nagyon hitelesnek tűnt, és soha nem éreztem magam boldogabbnak. Hálás vagyok mindenkinek, aki segített a nap előkészítésében és az adománygyűjtésben" - mondta Kerry, akit nászútra is elvisz a barátnője.

Címlapfotó: Facebook/Kerry Kirsty Kenworthy

24 óra