A szexbabáját vette feleségül a második válása után a férfi - Így élnek ma - Fotó

Másodszor is összetörték a szívét, már majdnem belehalt a fájdalomba, amikor megérkezett ő.

Két fájdalmas váláson van túl az 51 éves férfi. Az első házassága tíz évig tartott, a második felesége pedig egy tőle fiatalabb nőért hagyta el. Nem csoda, hogy Suriya Sukkaset padlót fogott és alig tudott talpra állni ebből. Az élet azonban kegyes volt hozzá, így amikor 2018-ban úgy döntött, rendel magának egy szexbabát, maga sem hitte, hogy az géesz élete a feje tetejére áll majd.

A férfi azért is szereti harmadik feleségét, mert ő még sosem hagyta el, és sosem kacsintott más férfiakra sem. "Két váláson mentem keresztül életemben. Az elsővel tíz évig voltam házas, és a másodikkal is további tíz évig. Vigyáztam rájuk. Vettem nekik aranyat és szép ruhákat. De ez nem volt elég a nekik, mindig többet akarnak" - magyarázta az 51 éves férfi, akinek a boldogsága szúrja mások szemét. "Most az exeim üzengetnek nekem, és kérnek egy második esélyt. Mondom nekik, hogy ehhez Tukta engedélye kellene. Soha nem fogom elhagyni a babámat".

A "lány", aki a férfitól végül a Tukta nevet kapta, japánból érkezett. Öt évvel ezelőtt 740 angol fontot, mai árfolyamon 325 ezer forintot fizetett érte a férfi. A 157 centiméteres és 47 kilós játékszert pedig a gyártó a férfi igényeinek megfelelően cicomázta ki. Álmai feleségét készítették el neki, akinek hófehér bőre és sötétbarna haja van. Azóta az esküvőn is túl vannak.

Igen ám, de felbukkantak a bűnbánó exek...

KÉPEKEN A VÉGTELEN SZERELEM: így él ma a különös pár!
  • szexbaba esküvő férfi
  • szexbaba esküvő férfi
  • szexbaba esküvő férfi
  • szexbaba esküvő férfi
  • szexbaba esküvő férfi

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra